R e n z o

IAAP Gold Medal
Most először indultam nemzetközi fotópályázaton, Prágába. Az eredményeket tegnap kaptam meg, amelyből 7 elfogadás és ebből egy 1 IAAP Gold Medal. Köszönöm szépen Sziráki Dorinának, hogy ennyire alázatos a fotózás alatt és mindent elkövet, hogy a képek jól sikerüljenek és ha épp nem érzem az irányt akkor motívál,  köszönöm. FIAP – Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (Fédération Internationale de l’Art Photographique) védnökségű pályázat volt amin az IAAP (International Association of Art Photographers)
okt 20
Irigység
Sokan ismertek, tudjátok, hogy nem szoktam se kifakadni se hangot adni semminek, lassan 10 éve fotózom viszont a múlt héten olyan mély gyomrost kaptam, hogy nem igazán sikerül felülkerekedni az érzésen, hogy ne írjam le a véleményem, legszívesebben személyesen vonnám kérdőre minden ilyen jótét lelket.   Úgy vélem női irigység a világon a legrosszabb, olyannyira, hogy baráti társaságban is előfordul és alattomosan, gondolkodás, felelősség érzet nélkül, csoportosan, megfontoltan fúrják azt aki éppen boldog, aki próbálja azt csinálni ami számára fontos és jól érzi magát. A támogatást,  hogy kiálljanak a barátjuk álmai mellett és büszkék lennének rá, hogy nem csak álmodja az álmait, igazából még csak nem is hallották, nem hogy alkalmaznák.  Bele se gondolnak egy percre sem abba, hogy milyen hosszú utat tett meg, hogy mennyi munkát fektetett bele, mennyi érzelem van mögötte és mennyi mindent tesznek tönkre, hogy az addig felépített bizalom, önbizalom, elfogadás és kialakult kapcsolat, az általuk helyesnek vélt, olcsó közhelyek suttogásával, módszeresen teszi tönkre az álmokat. Biztos vagyok benne, hogy ha velük történne meg, ugyan azt az örömet boldogságot éreznék és igyekeznének a világgal megosztani és egy pillanatra se jutna eszükbe az ami zsigerből jön, ha a másik oldalon állnak. Egy szempillantás alatt teszik tönkre a másik boldogságát, úgy, hogy […]
okt 06
Dorina
Rég nem fotóztam magamnak, talán egy év is eltelt, egyszerűen nem találtam a megfelelő alanyt, most jó pár hónapja egy munka kapcsán új sminkest kellet hívnom egy külső fotózásra….. mikor megláttam, jött ez az érzés, szeplős, szép, ügyes, formás, tehetséges, alázatos a munka iránt és egyszerűen ragyog, meg akartam mutatni, hogy én, hogy látom őt, szerintem mi minden van benne. Hát így kezdődött el ez az egész, azóta még feltölteni is elfelejtettem a weboldalamra, mutatnék pár képet az azóta elfotózott időkből 😀 Remélem még nagyon sokat dolgozunk együtt !
jan 15
2016
Sziasztok a Bloggal jól elmaradtam, sajnálom 😀 Eléggé elfoglalt vagyok két gyerek, munka, és stb…. 2016 első saját elképzelés és egyben egy tavalyi sorozat folytatása a tegnapi nap nagy örömök közepette született meg.
szept 02
Patak
Régen nem fotóztam saját elképzelést és végre egy szabad napom is összejött, így kimentem a közeli vízeséshez…..      
jún 11
Nyári Dia
Kicsit sűrűk most a napok az új családtag jöttével, ezért picit a weboldalam is a háttérbe szorult, nézzétek el nekem Nyári Diával újra fotóztunk egy izgalmas anyagot, kivételesen most ő keresett meg és az ő elképzeléseit valósítottuk meg. A képekhez egy rövid riportot is készítettek velünk.
feb 05
Két fotózás között
Carina egy fotózásra sminkesként jött majd a másik fotózás előtt volt fél óránk, hát fotóztunk…
feb 01
Csodabogarak
Hamarosan láthatjátok a Duna Tv “csodabogarak” műsorában Simkó Lindáról készült anyagot melyben én is részt vettem, Remek kis csapatunk egy munkájáról készült kis összeállítás már nagyon várjuk. Addig is itt van két kép a forgatásról. Photo / Renzo Styling / Kissmark Makeup / Linda Simko Hair / Andrea Farkas Model / Janette Nagy – Avantage Models Stylist assistant / VagoAni Tiara / Kissmark Fur / Marianna Herrhofer Dress / Sugarbird
jan 21
Nyissz nyassz…
Nagyon sok fotózás jött össze az elmúlt hetekben, ezért a fotóblogom kicsit hanyagoltam. Történt egy érdekes eset ezalatt az idő alatt a “bors online” részéről. Megjelentettek egy cikket, benne az én werk fotóimmal és egy hozzá illő, légből kapott sztorival. Nem kérdeztek, nem adtam engedélyt a fotók vagy a nevem felhasználásához. A képen nem Osvárt Andrea színésznő szerepel, mint ahogy a cikk azt írja, így ebből következik, hogy a sztori se igaz! Bocsánat kérésnek vagy helyre igazításnak nyomát se láttam. Bemutatnám nektek Vivient 😀 és egy nem mindennapi sorozat első darabját.
Újra átalakítottunk
Zsófia véleménye a fotózásról A fotózás előtt nagyon izgultam, de feleslegesen. Renzo türelmével, figyelmességével és jó humorával ki tudja hozni az emberből a legjobbat. A kezdeti ügyetlenkedést  gyorsan felváltotta egy jó hangulatú fotózás, aminek az eredménye egy gyönyörű fotósorozat lett! Egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtam, és az egész csapatot a szívembe zártam! Remélem lesz még lehetőségem egy hasonló szuper napot eltölteni Veletek!   Haj: FÁBIÁN ZSANETT Smink: SIMKÓ LINDA Stylist: VÁGÓ ANIKÓ Fotó: GELNER LÓRÁND
“NYERD MEG A SAJÁT FOTÓZÁSOD!” JÁTÉK NYERTESE ÓDOR ORSOLYA
Újabb két kép készült el, két variációban Orsi kérésére.  
jan 08
Nyári Diána még pár kép
A 2015-ös év első fotózását saját magam szórakoztatására követtem el és picit bízom abba, hogy nektek is tetszik. Érdekes fotózás volt és jó pár technikai akadályt kellett megoldani, mivel többen kérdeztétek, hogy milyen program milyen megoldás, így tömören leírom. Ez egy TP Link mobil router “saját” firmware-el és egy DSLR Controller android application +plusz bármilyen android telefon. A kamera kb 3.5m magasan egy boom állványon volt ezért kellett egy megoldás (tudom usb kábel, de kicsit kényelmesebb volt ez) Modell:Nyári Diána Smink: Réti Dóri Asszisztensek: Tímea Takács, Kovács György Ötlet: Mátrai Renáta Az oldalon található képeket szerzői jog védi, azok felhasználása, csak engedéllyel.Dián végig egy body volt a tejes fotózás alatt.  
jan 01
Angel of darkness
Pár hete volt szerencsém ismét fotózni egy érdekes sorozatot Munkácsy Katával, picit kiélhettem elvontabb énemet, és köszönöm mindenkinek, hogy segítettek ebben nekem. Sajnos az ünnepek alatt már nem jutottam a blogomhoz, így csak most tudok mutatni pár képet, hogy hogy is készült és milyen hangulat volt a fotózáson. A sötét ördögi kéz szerepében Kósa Gréta, Smink: Réti Dóri, Haj: Farkas Andrea Ékszer: Gemini Egy kis érdekesség itt.       
“Nyerd meg a saját fotózásod!” játék nyertese Ódor Orsolya
Orsi nyerte a fotózást tőlünk és az ünnepek közeledtével sikerült is átadni az ajándékot. Pár werk fotót és Orsi szavait osztanám meg veletek. “Nagyon jól éreztem magamat, elsőnek izgultam, de mindenki nagyon kedves volt és gyorsan feltudtam oldódni. Ez remélem a pózokon is látszódik Némi kisebbség érzésem van, de a gyönyörű sminkkel és a profi fotókkal ezt, a fotózás alatt egyáltalán nem éreztem. Ami már nagy szó Egy élmény volt! Sokat tanultam, ebből a szempontból is megérte. Egy újabb löketet adott arra, hogy szeressem a fotózásokat. Köszönöm szépen a lehetőséget!”   Smink: Réti Dóra