okt 20

Irigység

_RZ_3276Sokan ismertek, tudjátok, hogy nem szoktam se kifakadni se hangot adni semminek, lassan 10 éve fotózom viszont a múlt héten olyan mély gyomrost kaptam, hogy nem igazán sikerül felülkerekedni az érzésen, hogy ne írjam le a véleményem, legszívesebben személyesen vonnám kérdőre minden ilyen jótét lelket.

 

Úgy vélem női irigység a világon a legrosszabb, olyannyira, hogy baráti társaságban is előfordul és alattomosan, gondolkodás, felelősség érzet nélkül, csoportosan, megfontoltan fúrják azt aki éppen boldog, aki próbálja azt csinálni ami számára fontos és jól érzi magát. A támogatást,  hogy kiálljanak a barátjuk álmai mellett és büszkék lennének rá, hogy nem csak álmodja az álmait, igazából még csak nem is hallották, nem hogy alkalmaznák.  Bele se gondolnak egy percre sem abba, hogy milyen hosszú utat tett meg, hogy mennyi munkát fektetett bele, mennyi érzelem van mögötte és mennyi mindent tesznek tönkre, hogy az addig felépített bizalom, önbizalom, elfogadás és kialakult kapcsolat, az általuk helyesnek vélt, olcsó közhelyek suttogásával, módszeresen teszi tönkre az álmokat. Biztos vagyok benne, hogy ha velük történne meg, ugyan azt az örömet boldogságot éreznék és igyekeznének a világgal megosztani és egy pillanatra se jutna eszükbe az ami zsigerből jön, ha a másik oldalon állnak. Egy szempillantás alatt teszik tönkre a másik boldogságát, úgy, hogy még csak halvány sejtelmük sincs arról, hogy valójában , hogy működik az amiről szilárd kialakult véleményük van, de hallották,  hallottak olyat aki hallott már arról, és látták filmekbe, hogy ez így mehet, és szent meggyőződésük van arról, hogy más verzió nincs. Bizalom a másik fele, bízzunk benne, kiérdemelte.

 

Miért nem lehet annak örülni, hogy valaki élvezi amit csinál, inspirálja a másikat, önbizalmat ad és kap, kinyílik tőle a világ, kinyílik tőle az ember.

Miért nem tudnak büszkék lenni a másikra és vele örülni .

 

Elszomorított és valahol sajnálom ezeket az embereket, hogy nem tudják a saját életüket úgy alakítani, hogy ne merüljön fel bennük ilyesmi, nem tudnak örülni a másik boldogságának, mikor LÁTJÁK rajta :(

…ellene nem tudok tenni, csak bízni.

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.